Ontdek HP+

Selecteer in het hoofdscherm de gewenste versie en klik op Bevestig. Ik weet niet wat ik nodig heb voor een schone installatie. Dat bedrijf zit dan wel in het buitenland , maar is bellen geen optie? Dan heb je tenminste rechtstreeks contact met iemand. Wellicht dat jullie er dan uit kunnen komen. Maar enkele winkels hebben de CD ook voor de voorraad verkoopbaar te maken en gaan ze zelf upgraden…

Omdat je de software niet kunt retourneren, is het belangrijk van tevoren goed na te gaan of de software geschikt is voor jouw computer. Let hierbij op het vermelde besturingssysteem (Windows 7, 8, 10 of iOS-versies), het minimale werkgeheugen dat eventueel vermeld wordt en andere systeemeisen. Als je in Mijn software op een aankoop klikt, krijg je instructies hoe je de software kan installeren.

Hoe dit werkt verschilt per softwarepakket. Je ziet nu een scherm waarin staat vermeld welke Windows versie jij hebt. Onder de regel ‘© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden’ tref je de link aan om jouw Windows versie te upgraden .

Legal Menu

Als u PC niet voldoet om Windows 11 te installeren dan ziet u een van de volgende foutmelding. Bij deze pc opnieuw installeren klikt u op de knop aan de slag. U krijgt nu de vraag om de wijzigingen die zullen worden aangebracht te bevestigen. Controleer de geselecteerde opties en klik op de knop Volgende. Als u uw computer hebt versleuteld, hebt u uw BitLocker-sleutel nodig om uw pc opnieuw in te stellen.

  • De modelnummer uit de Toshiba C670 serie is bijvoorbeeld C670-13g en een modelnummer uit de L50 serie is L50-B-1H6.
  • U heeft nu met succes nieuws en interesses verwijderd uit Windows 10.
  • Het serienummer van de laptop is uniek voor uw eigen laptop.
  • Als je het Privacy-menu opent, krijg je de mogelijkheid om je privacy-opties te wijzigen.

Een ISO bestand willen we hebben die we kunnen gebruiken om te mounten in de Virtuele Machine. Het bestand pad is te selecteren in het volgende scherm en de grootte is te selecteren. Voor Windows 10 raad ik dus aan om rond de 80 Gigabyte te selecteren.

Maar zelfs na het ingrijpend wijzigen van de hardware, is het op –dezelfde PC– nog steeds toegestaan om Windows 10 te gebruiken. Als deze twee scenario’s niet van toepassing zijn op jouw pc, zul je een installatiecode bij de hand moeten hebben die overeenkomt met de Windows-editie die je installeert. Dit hoeft echter geen specifieke Windows 11-sleutel te zijn. Windows 11 accepteert ook sleutels van stuurprogramma’s downloaden Windows 7, 8, 8.1 en 10.

Vragen?

Door beter inzicht in wat mensen nu daadwerkelijk doen worden wij in staat gesteld om bijvoorbeeld onze advertenties beter te maken of gerichter in te zetten. Op deze manier bieden wij onze gebruikers een betere ervaring en zijn wij in staat om onze advertentiekosten laag te houden. Wij verstrekken de door u ingevulde persoonlijke gegevens nooit aan Google. Lees meer over hoe we omgaan met persoonsgegevens in onze privacyverklaring.

Mijn Gegevens

Je kunt bij ‘instellingen’ precies instellen welke gegevens je wel en niet automatisch wilt laten wissen. Er zijn gegevens die niet op je computer maar in je eigen online webruimte bij Microsoft worden bewaard. Om die te beheren klik op Mijn Microsoft-reclame en andere persoonlijke gegevens beheren. Je standaard internetbrowser wordt geopend.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *